Natte cupping

Natte Cupping (Hijama) is een methode waarbij een cup wordt geplaatst op diverse punten op het lichaam en de reflexzones. Een negatieve druk wordt gecreëerd en er ontstaan kleine bloeduitstortingen en kleine ophopingen, wat samen leidt tot het triggeren van het immuunsysteem. De cups worden vervolgens verwijderd en er worden heel kleine oppervlakkige krasjes of prikjes gemaakt. De cups worden weer bevestigd en de negatieve druk wordt weer gecreëerd. Deze negatieve druk zorgt ervoor dat alle dode bloedcellen, gevuld met toxische stoffen, uit het lichaam worden gezogen. Zo worden de klachten opgeheven en wordt je teruggebracht in een natuurlijke gezondheid.


Droge cupping

Droge Cupping is een intensieve behandeling met een enorme dieptewerking. Niet alleen de spieren worden meegenomen, maar ook het bindweefsel. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding in het lichaam gestimuleerd wordt.


Massage cupping

Cupping massage is een methode waar je door middel van een cup, met een lichte vacuüm heen en weer over de huid beweegt waar de pijnklachten zich bevinden. De huid en weefsel worden door de negatieve druk omhoog gezogen, waarnaar je de cup over de gebieden van de huid kan bewegen waar zich pijnlijke spieren bevinden.

Realisatie: Nederland-Site